Έστησαν με ασύστολα ψεύδη την αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη σε βάρος μας και θέλουν να μας δικάσουν ερήμην με την πρόφαση ότι χάθηκε η κλήση κατηγορουμένου. Δείτε την καταγγελία που υποβάλαμε σε βάρος του Προέδρου Πρωτοδικών Αθηνών ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΣΙΜΗ.

 

Στις 29 Μαρτίου του 2018 παρουσιαστήκαμε αυτοπροσώπως ενώπιον του τρίτου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών στο 7 κτίριο-αίθουσα 3, το οποίο συγκροτείτο από τους πρωτοδίκες ΚΑΣΙΜΗ ΓΕΩΡΓΙΟ, ΞΕΛΥΣΣΑΚΤΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ και ΝΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, για να δικαστούμε για το αδίκημα της ψευδής καταμήνυσης, το οποίο παντελώς αβασίμως και ψευδώς κατηγορούμαστε ότι δήθεν τελέσαμε, κατόπιν υποβολής της υπ’ αρ. πρωτ. 36908/17-6-2014 καταγγελίας ενώπιον της Εισαγγελέως διαφθοράς κα. Ελένης Ράϊκου κατά των: 1)ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΒΟΥΡΛΙΩΤΗ Αντεισαγγελέα Αρείου πάγου, 2)ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΨΑΡΑΚΗ Προϊσταμένης του Πρωτοδικείου Ηρακλείου, 3)ΕΥΔΟΚΙΑΣ ΓΚΙΟΓΚΗ Ειδικής Ανακρίτριας Πρωτοδικών Ηρακλείου, 4)ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ Εισαγγελέα Πλημ/κών Ηρακλείου, 5)ΑΘΗΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ Εισαγγελέα Πλημ/κών Αθηνών, 6)ΜΑΡΙΑΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗ Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πλημ/κών Ηρακλείου, 7)ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΒΛΑΧΟΥ Αντεισαγγελέα Εφετών Ανατολικής Κρήτης, 8)ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΔΕΤΣΗ Προέδρου Πρωτοδικών Ηρακλείου, 9)ΑΘΗΝΑΣ ΓΑΛΙΟΥΔΑΚΗ Πλημμελειοδίκη Ηρακλείου, 10)ΜΑΡΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ Πλημμελειοδίκη Ηρακλείου, 11)ΑΝΤΩΝΙΑΣ ΜΠΑΧΑΝΤΑΚΗ Ειδικής Ανακρίτριας Πρωτοδικών Ηρακλείου, 12)ΜΑΡΙΑΣ ΔΑΜΙΑΝΑΚΗ Ά Ανακρίτριας Πρωτοδικών Ηρακλείου, για συγκάλυψη της πρόδηλης κατ’ εξακολούθηση κακουργηματικής απάτης και φοροδιαφυγής εκατομμυρίων ευρώ του Β΄ Παραθεριστικού Οικοδομικού Συνεταιρισμού Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νομού Ηρακλείου και των λοιπών κατηγορουμένων (πωλητών, δικηγόρων, τοπογράφων, συμβολαιογράφου), σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου και σε βάρος της περιουσίας μας.

Ο Πρόεδρος του δικαστηρίου κ. ΚΑΣΙΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ μας δήλωσε ότι η εκδίκαση της υποθέσεως μας αναβάλλεται επ’ αόριστον λόγω ωραρίου. Επειδή παριστάμεθα άνευ συνηγόρου υπεράσπισης, ζητήσαμε από τον Πρόεδρο της έδρας κ. ΚΑΣΙΜΗ ΓΕΩΡΓΙΟ να μας εξηγήσει τη σημαίνει η επ’ αόριστον αναβολή.

Σας παραθέτουμε την στιχομυθία μεταξύ του Προέδρου της έδρας κ. ΚΑΣΙΜΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ και του κατηγορουμένου ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗ:

Πρόεδρος: Αναβάλλεται επ’ αόριστον.

Κατηγορούμενος: Τι σημαίνει αυτό?

Πρόεδρος: Δεν υπάρχουν διαθέσιμες δικάσιμες. Όταν βρεθεί διαθέσιμη δικάσιμος θα δικαστείτε.

Κατηγορούμενος: Δηλαδή σε πόσο χρονικό διάστημα?

Πρόεδρος: Το λιγότερο σε έξι μήνες θα σας αποσταλεί κλήση στην οικία σας.

Κατηγορούμενος: ένα μήνα πριν?

Πρόεδρος: όχι, δεκαπέντε ημέρες πριν, εκτός εάν χαθεί η κλήση.

Κατηγορούμενος: Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση?

Πρόεδρος: Θα δικαστείτε ερήμην.

Η απρόκλητη δήλωση του Προέδρου ΚΑΣΙΜΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ότι υπάρχει περίπτωση να χαθεί η κλήση μας με αποτέλεσμα να δικαστούμε ερήμην, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν απεστάλη κλήση στον κατηγορούμενο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗ, κατόπιν αναβολής της εκδίκασης της υποθέσεως μας στις 19 Δεκεμβρίου του 2017 για λόγους υγείας του ανωτέρω κατηγορουμένου και το γεγονός ότι η αυτεπάγγελτη άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος μας για το αδίκημα της ψευδής καταμήνυσης, δίχως μάρτυρες κατηγορίας από τον Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΡΑΤΣΑΛΟ έγινε με δόλο, είναι αβάσιμη, καθ’ ολοκληρίαν ψευδής, παράνομη και καταχρηστική, καταδεικνύει ότι η επ’ αόριστον αναβολή της δίκης μας από τον Πρόεδρο ΚΑΣΙΜΗ ΓΕΩΡΓΙΟ αποσκοπεί στην ερήμην εκδίκαση της υπ’ αρ. Χ15/93 υποθέσεως μας και στην καταδίκη μας, με την πρόφαση απολεσθείσας κλήσης κατηγορουμένου, ούτως ώστε να συγκαλυφθούν οι αξιόποινες πράξεις των δικαστικών λειτουργών και κατ’ επέκταση η πρόδηλη κατ’ εξακολούθηση κακουργηματική απάτη και φοροδιαφυγή εκατομμυρίων ευρώ του Β΄ Παραθεριστικού Οικοδομικού Συνεταιρισμού Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νομού Ηρακλείου και των λοιπών κατηγορουμένων (πωλητών, δικηγόρων, τοπογράφων, συμβολαιογράφου).

Η επ’ αόριστον αναβολή της εκδίκασης της υποθέσεως μας από τον Πρόεδρο ΚΑΣΙΜΗ ΓΕΩΡΓΙΟ αποσκοπεί στην ερήμην καταδίκη μας, με την πρόφαση απολεσθείσας κλήσης κατηγορουμένου, διότι η αυτεπάγγελτη άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος μας για το αδίκημα της ψευδής καταμήνυσης, δίχως μάρτυρες κατηγορίας από τον Αντεισαγγελέα Πλημ/κών Αθηνών ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΡΑΤΣΑΛΟ έγινε με δόλο, είναι αβάσιμη, καθ’ ολοκληρίαν ψευδής και η παράθεση-κατάθεση των αδιάσειστων αποδεικτικών στοιχείων και πραγματικών περιστατικών ενώπιον του δικαστηρίου που περιλαμβάνονται στην υπ’ αρ. 36908/17-6-2014 καταγγελία αλλά και αυτών που προέκυψαν μετέπειτα της υπ’ αρ. πρωτ. 36908/17-6-2014 καταγγελίας, τα οποία περιλαμβάνονται στην υπ’ αρ. Β17/1866 έγκληση-μήνυση που υποβάλαμε στις 28-12-2017 ενώπιον της Εισαγγελίας Πλημ/κών Ηρακλείου, καταρρίπτουν τα ασύστολα ψεύδη του Αντεισαγγελέα Πλημ/κών Αθηνών ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΤΣΑΛΟΥ πάνω στα οποία βασίστηκε η αυτεπάγγελτη άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος μας, καθιστώντας αδύνατη την καταδίκη μας και αποδεικνύουν με τρόπο αδιαμφισβήτητο την ενοχή των δικαστικών λειτουργών, οι οποίοι συγκάλυψαν την πρόδηλη κατ’ εξακολούθηση κακουργηματική απάτη και φοροδιαφυγή εκατομμυρίων ευρώ των κατηγορουμένων.

Επίσης το γεγονός ότι κατόπιν υποβολής στις 28 Δεκεμβρίου του 2017 της υπ’ αρ. Β17/1866 εγκλήσεως-μηνύσεως δεν απεστάλη κλήση στον κατηγορούμενο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗ για να παρουσιαστεί στις  29 Μαρτίου του 2018 ενώπιον του τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ενώ πριν την υποβολή της υπ’ αρ. Β17/1866 εγκλήσεως-μηνύσεως, απεστάλησαν οι από 3-4-2017 και 24-10-2017 κλήσεις στον κατηγορούμενο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗ, καταδεικνύει την προσπάθεια της ερήμην εκδίκασης της υποθέσεως μας, ούτως ώστε να μην παραθέσουμε-καταθέσουμε ενώπιον του δικαστηρίου τα αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία και πραγματικά περιστατικά που περιλαμβάνονται στην υπ’ αρ. Β17/1866 έγκληση-μήνυση, τα οποία προέκυψαν μετέπειτα της υπ’ αρ. πρωτ. 36908/17-6-2014 καταγγελίας και καταρρίπτουν τα ασύστολα ψεύδη του Αντεισαγγελέα Πλημ/κών Αθηνών ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΤΣΑΛΟΥ, πάνω στα οποία βασίστηκε η αυτεπάγγελτη άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος μας, καθιστώντας αδύνατη την καταδίκη μας και αποδεικνύουν με τρόπο αδιαμφισβήτητο την ενοχή των δικαστικών λειτουργών, οι οποίοι συγκάλυψαν την πρόδηλη κατ’ εξακολούθηση κακουργηματική απάτη και φοροδιαφυγή εκατομμυρίων ευρώ των κατηγορουμένων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.pdf

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.