Καταγγελία προς τον Ειδικό Γραμματέα του Σ.Δ.Ο.Ε κ. Παναγιώτη Δάνη.

Περιγραφή εικόνας

Στις 2 Μαρτίου του 2015  υποβάλαμε την υπ΄αρ.πρωτ.93 καταγγελία ενώπιον του Ειδικού Γραμματέα του Σ.Δ.Ο.Ε κ. Παναγιώτη Δάνη, με την οποία καταγγείλαμε το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος Ηρακλείου Κρήτης, για συγκάλυψη Φοροδιαφυγής εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ των 950 μελών του Β΄ Παραθεριστικού Οικοδομικού Συνεταιρισμού Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νομού Ηρακλείου ΣΥΝ.ΠΕ και των λοιπών κατηγορουμένων, σε βάρος της περιουσίας μας και σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου.

Μολονότι ασκήθηκε ποινική δίωξη εναντίον των 950 μελών του Β΄ Παραθεριστικού Οικοδομικού Συνεταιρισμού Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νομού Ηρακλείου ΣΥΝ.ΠΕ και των λοιπών κατηγορουμένων, για κατ’εξακολούθηση κακουργηματική απάτη και φοροδιαφυγή με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 για καταχραστές του  Δημοσίου, καθώς η προκληθείσα ζημία σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου υπερβαίνει το συνολικό ποσό των 150.000 ευρώ, παραταύτα το Σ.Δ.Ο.Ε Ηρακλείου Κρήτης από το 2011 που υποβάλαμε την υπ’αρ.πρωτ. 15591/2011 καταγγελία μέχρι και σήμερα δεν έχει προβεί σε άνοιγμα και έλεγχο της κίνησης των τραπεζικών λογαριασμών των κατηγορουμένων, συγκαλύπτοντας την κατ’εξακολούθηση κακουργηματική απάτη και φοροδιαφυγή εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ του ανωτέρω Συνεταιρισμού και των λοιπών κατηγορουμένων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.pdf

Περιγραφή εικόνας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.