Μήνυση κατά της Προϊσταμένης του Πρωτοδικείου Ηρακλείου Ευσεβίας Νεονάκη, κατά των Πλημμελειοδικών Γεωργίας Χαλκιαδάκη, Μαρίας Σπυριδάκη και κατά του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ευσταθίου Θεοφανίδη.

Περιγραφή εικόνας

Στις 9 Δεκεμβρίου του 2014 καταθέσαμε την υπ΄αρ. ΑΒΜ:Β14/1498 μήνυση-έγκληση κατά των Ευσεβίας Νεονάκη Προϊσταμένης του Πρωτοδικείου Ηρακλείου, Ευσταθίου Θεοφανίδη Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, Γεωργίας Χαλκιαδάκη Πλημμελειοδίκη  Ηρακλείου και Μαρίας Σπυριδάκη Πλημμελειοδίκη Ηρακλείου καθότι συγκαλύπτουν τις κακουργηματικές πράξεις της Ειδικής Ανακρίτριας Πρωτοδικών Ηρακλείου Ελένης Σούρλα Β14/882 Α14/90 των πραγματογνωμόνων Ιωσήφ Συγγελάκη Α14/216 Γ14/910, Ανέστη Μαυρίδη Β14/1158 και κατ’επέκταση την πρόδηλη κατ’εξακολούθηση Κακουργηματική Απάτη και Φοροδιαφυγή εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ του Β΄ Παραθεριστικού Οικοδομικού Συνεταιρισμού Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νομού Ηρακλείου  ΣΥΝ.ΠΕ και των λοιπών κατηγορουμένων, σε βάρος της περιουσίας μας και σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου,

σε συνεργασία με τους Βασιλεία Σαριδάκη Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου Α14/205, Χαρίκλεια Νταϊρούση Αντεισαγγελέα Εφετών Ανατολικής Κρήτης και τους Εφέτες Ανατολικής Κρήτης Χαρίδημο Πρατικάκη, Παρασκευή Κυραλέου, Αικατερίνη Παπαδάκη , προσπορίζοντας στον εαυτό τους παράνομο οικονομικό όφελος.

Συγκεκριμένα στις 13 Νοεμβρίου του 2014 το συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ηρακλείου αποτελούμενο από τους Ευσεβία Νεονάκη Προϊσταμένη του Πρωτοδικείου Ηρακλείου, Γεωργία Χαλκιαδάκη και Μαρία Σπυριδάκη Πλημμελειοδίκες, σε συνεργασία με τον Ευστάθιο Θεοφανίδη Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, συγκάλυψαν την αξιόποινη πράξη της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ηρακλείου Βασιλείας Σαριδάκη Α14/205, η οποία αποτελεί βάσιμο λόγο εξαίρεσης της από το χειρισμό των υπ’αρ. Α.Β.Μ:Γ14/910, Β14/1158 δικογραφιών και με το υπ’αρ. 432/2014 βούλευμα απέρριψε την υπ’αρ. πρωτ. 5953 αίτηση μας, ούτως ώστε η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Βασιλεία Σαριδάκη να προχωρήσει απρόσκοπτα στη συγκάλυψη των κακουργηματικών πράξεων των πραγματογνωμόνων Ιωσήφ Συγγελάκη Α14/216 Γ14/910 και Ανέστη Μαυρίδη Β14/1158 και κατ’επέκταση στη συγκάλυψη της κατ’εξακολούθηση κακουργηματικής απάτης και φοροδιαφυγής εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ του Β΄ Παραθεριστικού Οικοδομικού Συνεταιρισμού Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νομού Ηρακλείου ΣΥΝ.ΠΕ και των λοιπών κατηγορουμένων, σε βάρος της περιουσίας μας και σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ.pdf

Περιγραφή εικόνας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.