Μήνυση κατά του πραγματογνώμονα Ιωσήφ Συγγελάκη.

 

Περιγραφή εικόνας

Στις 4 Δεκεμβρίου του 2014 καταθέσαμε την υπ΄αριθμόν ΑΒΜ:Α14/216 Μήνυση-Έγκληση κατά του πραγματογνώμονα Ιωσήφ Συγγελάκη, καθότι προσπορίζοντας στον εαυτό του παράνομο οικονομικό όφελος, κατέθεσε την Στημένη-Αναληθή έκθεση πραγματογνωμοσύνης στην οποία αλλοιώνει και αποκρύπτει τα αδιάσειστα στοιχεία της υπ’αρ. ΑΒΜ:ΣΤ11/1606 κατεπείγουσας ανακριτικής δικογραφίας, συγκαλύπτοντας την πρόδηλη κατ’εξακολούθηση Κακουργηματική Απάτη και Φοροδιαφυγή εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ του Β΄ Παραθεριστικού Οικοδομικού Συνεταιρισμού Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νομού Ηρακλείου ΣΥΝ.ΠΕ και των λοιπών κατηγορουμένων, σε συνεργασία με την Ειδική Ανακρίτρια Πρωτοδικών Ηρακλείου Ελένη Σούρλα.

Ο πραγματογνώμονας Ιωσήφ Συγγελάκης αντί να  προβεί σε εμβαδομέτρηση του επίδικου ακινήτου, προέβη σκοπίμως σε εφαρμογή του διαγράμματος της αγοραπωλησίας του μηχανικού Βασιλείου Βασιλειάδη, στο σώμα του οποίου δεν αναγράφονται τα μήκη πλευρών του ακινήτου και δεν συνιστά τοπογραφικό διάγραμμα, πάνω σε ορθοφωτογραφίες οι οποίες παρουσιάζουν σημαντικές αποκλίσεις, με αποτέλεσμα να προκύπτουν επικαλύψεις ακινήτων και μετατοπίσεις σταθερών σημείων, αποκρύπτοντας το γεγονός ότι μεταβιβάστηκαν παρανόμως στον Β΄ Παραθεριστικό Οικοδομικό Συνεταιρισμό Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νομού Ηρακλείου ΣΥΝ.ΠΕ 1360,840 στρέμματα και όχι 931,195 στρέμματα όπως ψευδώς αναγράφεται στο οριστικό συμβόλαιο 9460/1996 της αγοραπωλησίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ.pdf

Περιγραφή εικόνας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.