Μήνυση κατά του Υπουργού Υ.Π.Ε.Κ.Α Γιώργου Παπακωνσταντίνου, κατά της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηρακλείου Σταυρούλας Στεφανάτου,κατά του Εισαγγελέα Μηνά Στρουμπή και κατά του Β΄ Συνεταιρισμού Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νομού Ηρακλείου.

Περιγραφή εικόνας

Στις 20 Δεκεμβρίου του 2012 καταθέσαμε ενώπιον της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ηρακλείου την υπ΄αριθμόν ΑΒΜ:Γ12/1558 Μήνυση-Έγκληση κατά του τέως Υπουργού Υ.Π.Ε.Κ.Α Γιώργου Παπακωνσταντίνου και κατά του Β΄Παραθεριστικού Οικοδομικού Συνεταιρισμού Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νομού Ηρακλείου για Δωροδοκία της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηρακλείου Σταυρούλας Στεφανάτου και του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου Μηνά Στρουμπή. 

Συγκεκριμένα οι ως άνω Εισαγγελείς δεν διαβίβαζαν σκοπίμως την υπ΄αριθμόν ΑΒΜ:Α12/371 Μήνυση-Έγκληση που καταθέσαμε στις 27 Μαρτίου του 2012 κατά του Υπουργού Υ.Π.Ε.Κ.Α Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου με αποτέλεσμα η ως άνω δικογραφία να παραμένει  παρανόμως στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ηρακλείου επί εννέα μήνες.

Εν τέλει ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηρακλείου Μηνάς Στρουμπής διαβίβασε την υπ΄αριθμόν ΑΒΜ:Α12/371 δικογραφία κατά του Υπουργού Υ.Π.Ε.Κ.Α Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατόπιν της υπ΄αριθμόν ΑΒΜ:Γ12/1558 Μήνυσης-Έγκλησης που καταθέσαμε εναντίον του και κατά της τέως Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηρακλείου Σταυρούλας Στεφανάτου, του τέως Υπουργού Υ.Π.Ε.Κ.Α Γιώργου Παπακωνσταντίνου, και του Β΄ Παραθεριστικού Οικοδομικού Συνεταιρισμού Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νομού Ηρακλείου ΣΥΝ.ΠΕ στις 20 Δεκεμβρίου του 2012.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ.pdf

Περιγραφή εικόνας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.